Zaslal: 11 01, 2010, 21:39 Predmet: Noty na Veľký piatok k poklone krížu
Kde by som našla noty k Prvému a druhému Pánovmu žalospevu
Ó, ľud, môj, čo som ti urobil, alebo čím so ťa zarmútil? odpovedz mi...
Potrebovala by som noty pre zbor (aspoň 2 hlasy)
Zaregistrovaný od: 02. 01. 2009 Príspevky: 390 Bydlisko: Považská Bystrica
Zaslal: 11 01, 2010, 23:22 Predmet: Re: Noty na Veľký piatok k poklone krížu
monsko napísal:
Kde by som našla noty k Prvému a druhému Pánovmu žalospevu
Ó, ľud, môj, čo som ti urobil, alebo čím so ťa zarmútil? odpovedz mi...
Potrebovala by som noty pre zbor (aspoň 2 hlasy)
u mna zial len jeden hlas... _________________ Martin Pivka, organista v Považskej Bystrici
----------
Čo pokladali za posvätné generácie pred nami, ostáva posvätné a významné aj pre nás a toto nemožno len tak z ničoho nič navždy zabudnúť alebo sa stať škodlivým...
a mohol by si mi ich poslať na monsko@azet.sk?
Mozno k tomu je len jeden hlas. Malo by to byt v LS III, ale ten nemam a nie som si ista, ci ho budu mat este v predaji
Zaslal: 12 01, 2010, 16:32 Predmet:
monsko napísal:
Mozno k tomu je len jeden hlas. Malo by to byt v LS III, ale ten nemam a nie som si ista, ci ho budu mat este v predaji
v cisto teoretickej rovine ...mohol by som poslat cely LS III...ak chvilku pockate... _________________ Martin Pivka, organista v Považskej Bystrici
----------
Čo pokladali za posvätné generácie pred nami, ostáva posvätné a významné aj pre nás a toto nemožno len tak z ničoho nič navždy zabudnúť alebo sa stať škodlivým...
Zaslal: 13 01, 2010, 18:17 Predmet:
monsko napísal:
spravil som z toho pdf...len to ma 60MB....mensie sa nedalo...
Kód:
LITURGICKY SPEVNIK III - PDF - 60MB
http://web.tuke.sk/simpli/LSIII_web.pdf
_________________ Martin Pivka, organista v Považskej Bystrici
----------
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre