Ako bolo na kurze organistov v Terchovej tento rok? Ak tam bol niekto z členov fóra, rád by som si vypočul, čo sa dialo... _________________ Michael Augustín, organista v kostole sv. Juraja v Podolí
Bol som na kurze prvý krát a bolo to pre mňa velkým prínosom.
Dúfam , že sa mi to bude dariť aplikovať aj do praxe.Hrávam cca 25 rokov ako amatér, no spoznal som vela nepoznaného, hlavne pri takých šajbách ako David Postránecký, doc Adamko a iní.
No, veruze su to "sajby". Mam moznost to vidiet kazdy den na katedre hudby na PF v Ruzomberku, kde studujem HV... Su to kvalitni pedagogovia a umelci, ale v prvom rade uzasni ludia.
...
A akurat v ten vikend pred Terchovou sme boli spievat v Nitre s nasou scholou - boli s nami Dr. Zahradnikova, Dr. Bednarikova aj doc. Adamko. Pekny vikendik to bol . _________________ sr. Terézia Jana Hadryová, SMVS
Ahoj Michael. Ja som bol aj v tomto roku na kurze v Terchovej. Tak ako každý rok aj tento rok bol super. Lektori boli výborní, naučili sme sa veľa nových vecí. Doporučujem každému organistovi a kantorovi týchto kurzov sa zúčastniť. Zároveň chcem touto cestou všetkým pedagógom poďakovať.
Sprušanský Ján _________________ oknaj
Ahoj Michael. Ja som bol aj v tomto roku na kurze v Terchovej. Tak ako každý rok aj tento rok bol super. Lektori boli výborní, naučili sme sa veľa nových vecí. Doporučujem každému organistovi a kantorovi týchto kurzov sa zúčastniť. Zároveň chcem touto cestou všetkým pedagógom poďakovať.
Sprušanský Ján
Zdravím Vás, pán Sprušanský,
rád by som vedel, či sa opakovali tie isté prednášky z minulého roka. _________________ Michael Augustín, organista v kostole sv. Juraja v Podolí
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre