Ja ju tiež už dlhšie zháňam a stále nič. (a najlepšie je, že niekto napíše, že nejakú skladbu hráva, ale keď ho poprosíš o noty, tak sa neozve - nemyslím konkrétne len túto skladbu) _________________ Ľubomír Zelenák
(a najlepšie je, že niekto napíše, že nejakú skladbu hráva, ale keď ho poprosíš o noty, tak sa neozve
Veru, nerozumiem, prečo sa neozvu, ja keď pozerám, že niekto zháňa nejaké noty a mám ich, tak mu ich hneď oskenujem a pošlem.
Zhruba pred rokom boli požadované pašie, tak som ich zoskenoval a poslal.
Prečo nepomôcť iným kolegom, keď môžem.
Rád by som pomohol, ale požadované noty nemám.
Zaregistrovaný od: 10. 08. 2009 Príspevky: 77 Bydlisko: Bratislava
Zaslal: 15 02, 2012, 1:12 Predmet:
Pozrite sa v Univerzitnej knižnici v Bratislave. Alebo si ju žiadajte prostredníctvom medziknižničnej výpožičnej služby. V niektorej bratislavskej knižnici toto vydanie majú. Alebo v Mestskej knižnici v Bratislave alebo v knižnici VŠMU v Bratislave.
Pozrite sa v Univerzitnej knižnici v Bratislave. Alebo si ju žiadajte prostredníctvom medziknižničnej výpožičnej služby. V niektorej bratislavskej knižnici toto vydanie majú. Alebo v Mestskej knižnici v Bratislave alebo v knižnici VŠMU v Bratislave.
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre