Téma gitár na omšiach sa rozvíja pomaly vo všetkých témach a podľa mňa je to trochu trápne. Kolegovia, ktorých nebudem menovať, sa nezapájajú do žiadnych iných diskusií, no keď zachytia slovo gitara alebo mládežnícka omša, bezhlavo tu vsádzajú siahodlhé odstavce, bez ohľadu na to, že sa to riešilo už 100x a na iných miestach. _________________ Jozef Timuľák
Tak,keďže sa prijímanie blíži (2.6) , bol som sa spýtať nášho Pána kaplana aký má názor na tie piesne. Povedal mi že pieseň č. 240 nie,pretože ľudia to vôbec nepoznajú,že stačí napr.255. (ako som písal ja začiatku bude aj hrá na gitare) na prijímanie 300 a na koniec opäť gitara. Písal som vám preto,lebo o tom nemám vôbec prehľad a brat má prijmanie a môj otec musí byť ako rodič dole tak budem hrať ja. Ďakujem.
Kolegovia chcem sa spýtať aké volite piesne k prvému sv. prijímaniu počas veľkonočného obdobia ako to bude napríklad túto nedeľu na 5.veľkonočnú nedeľu. po rozhovore s naším duchovným bude všetko ako v danú nedeľu: čítania z 5.veľkonočnej nedele a aj žalm, skôr ma zaujíma čo dať na záver kedže mám vo zvyku hrávať na záver JKS 312 Raduj sa nebies Kráľovná.
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina Choď na stránku Predchádzajúci1, 2
Strana 2 z 2
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre