Spev na prijímanie
Predpísaná téma spevu: Ja som s vami po všetky dni, až do skončenia sveta. (Mt 28, 20b). Odporúčané verše: Ž 110 (aspoň myslím, spracoval som to podľa DPK).
Ja som s vami (ann.), podľa RM
Na tomto odkaze sú formuláre votívnych omší v angličtine. Na s. 2382 je podobný formulár sv. omše - Our Lord Jesus Christ, the eternal high priest:
Úvodný spev
Predpísaná téma spevu: Pán prisahal a nebude ľutovať: „Ty si kňaz naveky podľa radu Melchizedechovho.“ (Ž 110,4)
Kriste, ty si kňaz naveky podľa radu Melchizedechovho (la-us), LS II, s. 166
Spev na prijímanie
Predpísaná téma spevu: Toto je moje telo, ktoré sa obetuje za vás; tento kalich je nová zmluva, uzavretá mojou krvou. Kedykoľvek budete prijímať, robte to na moju pamiatku. (1Kor 11, 24. 25) Odporúčané verše: Ž 23 alebo Ž 116.
Pán Ježiš hovorí – Toto je moje telo (Adamko), podľa RM, OCM a GR
Pán Ježiš hovorí – Toto je moje telo (Šurin), ADP, č. 25, podľa RM, OCM a GR
Pán Ježiš hovorí – Toto je moje telo (Tomáš op.), LS III, s. 24, podľa RM, OCM a GR
alebo iné spevy, ktoré odporúča DPK ako spev na prijímanie na Zelený štvrtok (večerná omša na pamiatku Pánovej večere)
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre