Zaregistrovaný od: 14. 05. 2015 Príspevky: 33 Bydlisko: Pečovská Nová Ves
Zaslal: 28 12, 2015, 16:41 Predmet: Návod na číselník
Zdravím...
v našom kostole je takýto typ ovládača na číselník (káblovy)...a rád by som ho využíval aj s funkciou pamäte, naťukám čísla pred omšou...a potom len posúvam zo šípkami...no len návod nejako nie je...a neviem ako na to čiže prosím všetkých čo majú takýto (podobný) ovládač na číselník aby mi aspoň nejako opísali tie kroky ako na to...Dakujem
Tiež máme taký a mala by tam byť pamäť. Všetky nové číselníky majú pamäť. Len ani u nás nie je návod. Keď budem v kostole, tak sa s tým skúsim pohrať a dám vedieť.
Snad, este potrebujes navod ako dat do pamati cisla piesni.
Takze, 2x stlac na ovladaci MODE, zobrazi sa PAM, stlac sipku (napriklad hornu) a tam nalovl cislo. Bude blikat. Stlacenim tlacidla so symbolo obrateneho stvorca sa to da do pamate. Opat stlacenim sipky sa dostanes na poziciu cislo 2 a pokracuj rovnako.
Uz si nepamatam ako sa maze pamat, ale pri opatovnom ukladani novych cisiel piesni sa to premaze.
Pamat sa vyvolava rovnako. 2x MODE a dalej uz len sipky na poziciu, ktoru chces.
Vyuzival som to niekedy, ale teraz uz nie. Bachnem rovno cisla. Zalezi to asi na v kusu pouzivatela, co mu vyhovuje.
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre