Vyberte si miesto a čas stretnutia, ktorý Vám najviac vyhovuje.
Banská Bystrica - 30.11.2007 - 1.12.2007
29%
[ 8 ]
Banská Bystrica - 07.12.2007 - 08.12.2007
11%
[ 3 ]
Ružomberok - 30.11.2007 - 1.12.2007
22%
[ 6 ]
Ružomberok - 07.12.2007 - 08.12.2007
7%
[ 2 ]
Chcem sa zúčastniť, ale nevyhovuje mi ani jeden z dátumov stretnutia.
11%
[ 3 ]
Chcem sa zúčastniť, ale nevyhovuje mi ani jedno z miest stretnutia.
18%
[ 5 ]
Celkom hlasov : 27
Autor
Správa
MartinPuhovich administrátor portálu
Zaregistrovaný od: 28. 08. 2005 Príspevky: 33 Bydlisko: Bratislava
Zaslal: 18 07, 2007, 16:39 Predmet: Termín stretnutia
Priatelia všetci, ktorí máte záujem zúčastniť sa stretnutia užívateľov organisti.sk, prosím vyberte si v hlasovaní jeden z možných termínov a miesto stretnutia, ktoré Vám najviac vyhovujú...
Ak máte nejaké pripomienky, otázky alebo návrhy k času a miestu stretnutia môžete ich posielať do tejto témy.
Vopred ďakujem...
Mám takú hlúpu otázku: tie termíny vychádzajú na dni piatok-sobota. Značí to, že v piatok začneme, potom prespíme a v sobotu končíme? Lebo ja ako pracujúca osoba neviem, či budem môcť v piatok cestovať... _________________ Jozef Timuľák
Zaslal: 18 07, 2007, 18:57 Predmet: Re: Termín stretnutia
MartinPuhovich napísal:
Priatelia všetci, ktorí máte záujem zúčastniť sa stretnutia užívateľov organisti.sk, prosím vyberte si v hlasovaní jeden z možných termínov a miesto stretnutia, ktoré Vám najviac vyhovujú...
Ak máte nejaké pripomienky, otázky alebo návrhy k času a miestu stretnutia môžete ich posielať do tejto témy.
Vopred ďakujem...
nechcem rypat zbytocne do panov administratorov, ale podla mojho osobneho nazoru by sme sa z praktickych dovodov mohli stretnut v banskej bystrici... vec cislo jedna je horsky prechod donovaly, ktory moze a nemusi byt zjazdny, a vec cislo jedna´ je ta, ze v banskej bystrici je podla mojej mienky lepsi stav organov ako v ruzomberku a v banskej bystrici je co pozerat.
Zaslal: 18 07, 2007, 23:19 Predmet: Re: Termín stretnutia
Peter Vymazal napísal:
MartinPuhovich napísal:
Vopred ďakujem...
nechcem rypat zbytocne do panov administratorov, ale podla mojho osobneho nazoru by sme sa z praktickych dovodov mohli stretnut v banskej bystrici... vec cislo jedna je horsky prechod donovaly, ktory moze a nemusi byt zjazdny, a vec cislo jedna´ je ta, ze v banskej bystrici je podla mojej mienky lepsi stav organov ako v ruzomberku a v banskej bystrici je co pozerat.
Srdecne Ta pozdravujem,
to je sice fakt o com tu pises ale nejde o pozeranie organov ani v jednom meste ani v druhom na to sluzia stretnutia SPO a jeho clenov resp. zaujemcov o clenstvo.
Toto stretnutie je o diskutovanie o aktualnych temach okolo problematiky organov, hudby ci uz liturgickej alebo inej atd...
Zaslal: 18 07, 2007, 23:21 Predmet:
joozi napísal:
Mám takú hlúpu otázku: tie termíny vychádzajú na dni piatok-sobota. Značí to, že v piatok začneme, potom prespíme a v sobotu končíme? Lebo ja ako pracujúca osoba neviem, či budem môcť v piatok cestovať...
Chapes to spravne a dufam ze nebude pre nikoho velky problem uvolnit sa na jeden den z prace ak hej tak pride vtedy ked mu to bude vyhovovat teda piatok poobede alebo v sobotu...
Mne osobne vyhovuje ruzomberok, uz len z toho dovodu, ze tam studujem. Dalsia vec je ta, ze BB je od ruky kazdemu, kto nebyva v okoli. Preco by sme sa potom my ostatni mali dostat do BB, ked nebude prejazdny prechod cez Donovaly??? Ako sa tam potom dostanu ostatni???
Zaregistrovaný od: 22. 02. 2006 Príspevky: 286 Bydlisko: Kuzmice, Nová 363/ KE Nad Jazerom
Zaslal: 21 07, 2007, 0:13 Predmet:
ruzomberok je vyhodnejsi aj z toho dovodu, ze tam stoja rychliky aj z kosic, aj z blavy... myslim, ze do BB sa bez prestupu /-ov nedostanem. navrhujem, aby sme sa stretli v niektorom z miest na trase KE - BA
Zaregistrovaný od: 18. 05. 2007 Príspevky: 88 Bydlisko: Banská Bystrica
Zaslal: 22 07, 2007, 23:09 Predmet: Re: Termín stretnutia
nechcem rypat zbytocne do panov administratorov, ale podla mojho osobneho nazoru by sme sa z praktickych dovodov mohli stretnut v banskej bystrici... vec cislo jedna je horsky prechod donovaly, ktory moze a nemusi byt zjazdny, a vec cislo jedna´ je ta, ze v banskej bystrici je podla mojej mienky lepsi stav organov ako v ruzomberku a v banskej bystrici je co pozerat.[/quote]
tymi lepsimi organmi myslis farsky kostol>>>???? ale nie boze tak ten zrovna asi nie ,,, a le ja suhlaasim z BB
Ked uz inak nejde, tak sa priklanam k Banskej Bystrici, lenze neviem, ako sa tam dostanem na piatok, ked studujem v Bratislave..(este ani netusim, aky budeme mat rozvrh).Je dost blbe, ak mam pravdu povedat....Myslela som si, ze to stretnutie, o ktorom sa tu uz niekolko mesiacov diskutuje, bude este v letnych mesiacoch...Nic proti vam, ale tie datumy my asi nebudu velmi vyhovovat... _________________ Zuzana Vojteššáková - organistka Baziliky Minor v Marianke a farnosti Žemberovce
A este mam taku jednu otazocku:Kedze je to na dva dni a bude potrebne tam prenocovat, tak noclah bude zabezpeceny???Alebo si mozem cestou vyhliadnut najblizsi most? _________________ Zuzana Vojteššáková - organistka Baziliky Minor v Marianke a farnosti Žemberovce
Zaslal: 23 07, 2007, 23:07 Predmet:
Zuzu napísal:
A este mam taku jednu otazocku:Kedze je to na dva dni a bude potrebne tam prenocovat, tak noclah bude zabezpeceny???Alebo si mozem cestou vyhliadnut najblizsi most?
Aj tak sa dá ;o),
ale nie... preto sme urobili hlasovanie, aby sme zistili komu asi čo vyhovuje a podľa toho sa rozpošlú záväzné prihlášky kde bude aj strava aj ubytovanie.
Žiaľ termín taký , aby vyhovoval všetkým nikdy nenájdeme, preto dúfam, že tieto možnosti budú aspoň väčšine vyhovovať. Leto je fajn pre študujúcich , ale zase zlé pre pracujúcich čo cestujú po dovolenkách. Tak preto aspoň podľa mňa taký neutrálny termín.
Z BA pôjdeme určite niekoľkými autami tak niekde bude miesto voľné.
Pozdravuje Martin Puhovich
Zaslal: 24 07, 2007, 11:36 Predmet:
joozi napísal:
Vedeli by ste predbežne odhadnúť sumu od-do ?
Ani predbežne. Pokiaľ neviem počet ľudí, miesto stravovania a ubytovanie tak nemám ani len predstavu. Treba počkať pokiaľ zahlasuje väčšina užívateľov, aby sme sa pohli ďalej.
Dakujem
A este mam taku jednu otazocku:Kedze je to na dva dni a bude potrebne tam prenocovat, tak noclah bude zabezpeceny???Alebo si mozem cestou vyhliadnut najblizsi most?
Aj tak sa dá ;o),
ale nie... preto sme urobili hlasovanie, aby sme zistili komu asi čo vyhovuje a podľa toho sa rozpošlú záväzné prihlášky kde bude aj strava aj ubytovanie.
Žiaľ termín taký , aby vyhovoval všetkým nikdy nenájdeme, preto dúfam, že tieto možnosti budú aspoň väčšine vyhovovať. Leto je fajn pre študujúcich , ale zase zlé pre pracujúcich čo cestujú po dovolenkách. Tak preto aspoň podľa mňa taký neutrálny termín.
Z BA pôjdeme určite niekoľkými autami tak niekde bude miesto voľné.
Pozdravuje Martin Puhovich
Aha, dakujem za podrobnosti...Mozno by som si nejaky cas nasla v ten prvy datum...Mozno. _________________ Zuzana Vojteššáková - organistka Baziliky Minor v Marianke a farnosti Žemberovce
Aj ked nepocitam robotov prihlasenych na tomto fore, mame tu pomerne dost prispievatelov v roznych oblastiach...sklamalo ma, ze od spustenia ankety zahlasovalo len 20 ludi?
Ostatok nema zaujem?
Asi by sa malo spristupnit, kto hlasoval....a ci sa tam nachadzaju vsetci zlatousti...
Totiz s par ludmi by som sa rad stretol "face to face"
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina Choď na stránku 1, 2, 3Ďalší
Strana 1 z 3
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre