Vyberte si miesto a čas stretnutia, ktorý Vám najviac vyhovuje.
Banská Bystrica - 30.11.2007 - 1.12.2007
29%
[ 8 ]
Banská Bystrica - 07.12.2007 - 08.12.2007
11%
[ 3 ]
Ružomberok - 30.11.2007 - 1.12.2007
22%
[ 6 ]
Ružomberok - 07.12.2007 - 08.12.2007
7%
[ 2 ]
Chcem sa zúčastniť, ale nevyhovuje mi ani jeden z dátumov stretnutia.
11%
[ 3 ]
Chcem sa zúčastniť, ale nevyhovuje mi ani jedno z miest stretnutia.
18%
[ 5 ]
Celkom hlasov : 27
Autor
Správa
MarekKlein zaregistrovaný užívateľ
Zaregistrovaný od: 22. 09. 2006 Príspevky: 524 Bydlisko: Košice
Zaslal: 06 08, 2007, 23:46 Predmet:
Mám záujem o stretnutie, ale zatiaľ nepreferujem ani jedno miesto, ani termín. Zrejme sa budem vedieť prispôsobiť... _________________ Marek Klein, chrámový spevák - neorganista, Košice, http://gregoriana.sk
Rad by som vedel, ci uz sme sa dohodli na mieste stretnutia a termine.
Radsej by som bol za Ruzomberok, no Banska Bystrica bude asi lepsi napad, no radsej v novembri ako v decembri-predsa koli zjazdnosti ciest.
Vyjadrite sa prosim co najskor, ved je tato tema otvorena uz dost dlho na to, aby sme sa vedeli ako dospeli ludia dohodnut.
Vyjadrite sa prosim co najskor, ved je tato tema otvorena uz dost dlho na to, aby sme sa vedeli ako dospeli ludia dohodnut.
Co Vy na to?
Presne tak, ja tiez nechapem, preco sa tu o tom tolko pisalo a teraz je ticho.Tak ako je to s tym stretnutim?? _________________ Zuzana Vojteššáková - organistka Baziliky Minor v Marianke a farnosti Žemberovce
Zaregistrovaný od: 18. 01. 2006 Príspevky: 235 Bydlisko: Bratislava
Zaslal: 27 09, 2007, 21:46 Predmet:
Priatelia,
1) Ak ste pozorne citali zaciatok povodnej temy "Termin stretnutia", viete, ze organizaciu stretnutia ma na starosti z administratorov Martin Puhovic.
2) Ak ste pozorne citali Pravidla pre prispievanie do diskusneho fora, viete, ze administratora mozete oslovit priamo na jeho e-mailovu adresu. No namiesto toho tu adminov vyzyvate na verejnom fore.
Forum nie je na to, aby sa niekto z Vas admina na nieco opytal. Je na verejnu diskusiu a prezentaciu nazorov. Admini uz niekolkokrat upozornovali, aby ste zvazovali medzi moznostami - verejneho prispevku, sukromnej spravy, e-mailu. Zrozumitelnejsie sa to uz hadam neda formulovat.
Najviac sa cudujem logike zalozenia novej temy "Termin". Nechapem, co tym chcel autor dokazat a preco nemohol pokracovat v teme povodnej.
Prepacte, ale naozaj sa chce niekto z Vas stretnut? Je 1. novembra...zostava 29 dni do prveho terminu...
KEDY sa zjednoti datum? Nezabudajte na skutocnost, ze poniektori z nas pracuju a ak budu chciet prist, musia cerpat dovolenku a ta sa v niektorych zamestnaniach neda vybavit zo stredy na stvrok!
Viem, ze aj tak asi nikto nic nenapise, ale chcel som len tolko...
Je to smutne...
Zaregistrovaný od: 28. 08. 2005 Príspevky: 33 Bydlisko: Bratislava
Zaslal: 11 11, 2007, 21:06 Predmet:
Priatelia srdečne vás pozdravujem,
rád by som sa ospravedlnil, že píšem až teraz po toľkých výzvach, žiaľ povinnosti mi nedovolili skôr.
Podľa výsledkov hlasovania mi vychádza jedno, že termín ktorý najviac vyhovuje je 30.11. a to je len 8 ľuďom čo si osobne myslím, že je veľmi málo. Nepochybujem o tom, že záujem o stretnutie by bol, ale možno v iných termínoch.
Preto dávam do pléna návrh čí by nebolo predsa len lepšie uskutočniť toto stretnutie niekedy na jar alebo počas letných prázdnin...
Prosím skúste napísať vaše názory.
Ďakujem pekne za pochopenie.
Zaslal: 12 11, 2007, 8:23 Predmet:
Ak by bolo stretnutie 30.11. nemohol by som sa zúčastniť, som teda za iný termín. _________________ Marek Klein, chrámový spevák - neorganista, Košice, http://gregoriana.sk
Rada sa zúčastním, aj keď sa stretnutie uskutoční inokedy.. Hoci, nechcem byť pesimistka, podľa výsledkov tohto hlasovania, neviem, či sa „nazbiera“ viac ľudí.. Možno.
Nemám v úmysle týmto spochybniť stretnutie, budem rada, keď sa podarí zrealizovať tak, aby vyhovovalo čím viacerým..
Zaslal: 12 11, 2007, 15:19 Predmet:
Myslím, že nízky počet hlasujúcich je spôsobený aj nie celkom šťastne zvolenými možnosťami. Ja som pôvodne nepreferoval žiaden termín, ani miesto, preto som nehlasoval.
Myslím, že o dátume a o mieste by sa nemalo hlasovať v jednej ankete, a bolo by dobré, keby tam bola aj možnosť typu: "chcem sa zúčastniť a na mieste/čase mi nezáleží (zatiaľ neviem vylúčiť)". Prípadne aj "Vôbec nemám záujem o stretnutie..." _________________ Marek Klein, chrámový spevák - neorganista, Košice, http://gregoriana.sk
Najlepsi cas stretnuti je vzdy cez zimu. Na jar je vela prace po zime, v lete sme na dovolenkach a na jesen praca na zimu. Ak sa Vam bude dat, vymyslite nejaky kreativny datum a miesto, lebo inak sa naozaj asi nestretneme _________________ Jozef Plevák
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre