Zaslal: 29 05, 2011, 20:20 Predmet: Celkom dobré organové zvuky.
Dobrý deň,
objavil som celkom dobré organové zvuky na stránke motifator a volajú sa majestic pipe. Sú to banky pre yamahu motif XS, možno ich dokáže zahrať aj yamaha mox6/8, lebo zvukový motor má práve z motif XS. Skúste popočúvať, už som skoro presvedčený, že si tú mox6 kúpim aj s tým rozšírením majestic, len som si nie celkom istý, že to bude spolupracovať. Ináč Dóm v Kolíne nad Rýnom stále stojí, aj tie tri organy vnútri ešte v tento štvrtok fungovali.
Počúval som tie zvuky. Nie sú zlé. Slušná kvalita,ale na odľahčenej verzii motifu nemusia znieť rovnako dobre. Procesor je síce rovnaký, ale aj efektové jednotky robia veľa.
Tie zvuky za 84Euro sú zatiaľ najlepšie, pýtal som sa v motifatore, na 100 percent budú fungovať tie Majestic pipes, ktoré sú ešte len vo vývoji a budú určené len pre mox6/8.
Tak som vyskúšal naživo yamahu mox6 a bol som príjemne prekvapený organovými zvukmi a možnosťami spolupráce s midi aj audiom. Pevne verím, že majestic pipes pre mox6 budú čoskoro v predaji.
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre